Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
  1. #1

    FYI: I'm a current TSL subscriber, logged in, and it won't let me post on the Subs.

    Board. I am using Firefox. Any other issues like this?

  2. #2
    Actually,,, it won't let me READ the Subscriber Board either....

  3. #3
    I had better luck with Chrome over IE 7. I have not tried FireFox.

    Quote Originally Posted by Manassahokie View Post
    Board. I am using Firefox. Any other issues like this?

  4. #4
    Stork's Avatar
    Join Date
    January 01, 2005
    Location
    A van down by the river
    Posts
    4,085
    You're not alone. Me too.

  5. #5
    MD11Fr8Dog's Avatar
    Join Date
    January 05, 2001
    Location
    Southern Pines, NC
    Posts
    6,763
    Ditto
    Absolutely, Positively Topic View!

    Important Lounge information - click here!

  6. #6
    MD11Fr8Dog's Avatar
    Join Date
    January 05, 2001
    Location
    Southern Pines, NC
    Posts
    6,763
    I'm on an iPad.
    Absolutely, Positively Topic View!

    Important Lounge information - click here!

  7. #7

    Join Date
    October 07, 1999
    Posts
    1,492
    I want my old teacher and clasroom

  8. #8
    It said I don't have "sufficent privileges"......

  9. #9

    Join Date
    June 12, 2003
    Posts
    1,075
    Having the same issue using IE9. Don't think its browser related.

  10. #10

    Join Date
    July 04, 2004
    Posts
    3,298
    Same here. Using IE9 and can't access member pages.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •